Pantaloni scurți sau chiloți? Bella Hadid i-a derutat pe fotografi după ultima apariție pe străzile din New York


Este invitată la cele mai fastuoase prezentări de modă și atrage toate privirile când pășește pe podium. Paparazzi sunt mereu pe urmele ei, pentru că și  în viața de zi cu zi Bella Hadid uimește cu ținutele sale ieșite din comun. 
  


Recent, fotomodelul și iubitul ei, Marc Kalman, au fost surprinși mâncând pizza, pe o stradă din New York. Fotografilor le-a atras atenția selecția de ținute pe care a făcut-o supermodelul pentru această ieșire în oraș. Pantalonii scurți pe care i-a purtat semănau mai degrabă cu o pereche de chiloți. 

Chiar dacă în partea de sus a optat pentru o ținută foarte lejeră, Bella Hadid a încălțat o pereche de UGG-uri, lăsând la vedere ciorapii albi. Pentru a urma trend-ul acestei toamne, și iubitul ei a ales să poarte ciorapi albi și o pereche de saboți. 

La un moment dat, Bella s-a așezat pe marginea unei terase, la marginea drumului, pentru a-și savura felia de pizza. Modelul nu a mai ținut cont că are pantalonii albi și îi poate murdări de praf. 

Citește și: Cele mai frumoase surori din lume, spectaculoase la Săptămâna Modei de la New York. Cum au apărut Gigi și Bella Hadid

Bella Hadid, cea mai frumoasă femeie din lume

Potrivit unui studiu al renumitului chirurg estetician Julian De Silva, Bella Hadid poate fi considerată cea mai frumoasă femeie din lume. De Silva și-a întocmit lista cu primele 10 femei folosind teoria raportului de aur. Această „proporție divină” a fost teoretizată în Grecia Antică, apoi folosită în timpul Renașterii de artiști apreciați pentru a crea opere de artă perfecte.

Pentru a determina acest număr de aur al frumuseții, De Silva a luat în calcul dimensiunea și poziția ochilor, sprâncenelor, nasului, buzelor, bărbiei și maxilarului. După toate datele colectate, Bella Hadid s-a clasat pe locul cel mai înalt, cu un rezultat de 94,35% de simetrie. Lista lui De Silva continuă cu: Beyonce, Amber Heard, Ariana Grande, Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalia Portman, Katy Perry și Cara Delevigne. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ bellahadid

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

  • Pantaloni scurți sau chiloți? Bella Hadid i-a derutat pe fotografi după ultima apariție pe străzile din New York

related posts

Modifică setările cookies