Bella Hadid, revenire îngrijorătoare în modelling: extrem de slabă și cu oase proeminente: “Mănâncă ceva, stai sănătoasă!”


După o pauză mai lungă de la modelling, în care a luptat cu simptomele dure ale bolli Lyme, de care suferă de ani buni, Bella Hadid a revenit cu prima ei ședință foto. Apariția însă i-a îngrijorat pe fani.


Bella Hadid a fost întotdeauna sinceră cu fanii ei și nu a ascuns clipele dificile prin care trece: le-a spus că a fost internată pentru a-și trata boala Lyme, că a avut probleme cu dependența de alcool în trecut și că este adesea depresivă. A dispărut o vreme din peisajul monden și din lumea modellingului, pentru a-și rezolva aceste probleme, iar acum revine ușor în domeniul care a consacrat-o.

Numai că imaginile din cea mai nouă campanie în care apare modelul i-au îngrijorat pe fani. Aceștia sunt de părere că Bella suferă și de o tulburare alimentară, fiind extre de slabă. În noile imagini, modelul poartă o rochie albă de latex și îi ies în evidență oasele șoldului.

Fanii și-au exprimat îngrijorarea în comentarii:

“Te rog mănâncă ceva, stai sănătoasă!”

“Ești absolut superbă. Însă echipa ta a a greșit când te-a lăsat să faci această ședință foto. Știau ce o să comenteze lumea și nu le-a păsat”.

“Alea sunt oasele șoldului care îi ies în afară?”

“E îngrijorător! Știu că ai fost bolnavă în ultima vreme, dar gândește-te că sunt fete în lumea întreagă care te văd că un exemplu”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

Bella Hadid a contractat boala Lyme în 2012, pe când avea doar 16 ani. Infecția cu bacteriile periculoase a fost tratată la vremea respectivă, însă agenții patogeni au rămas în corpul vedetei peste 10 ani. Boala s-a cronicizat, iar medicii i-au prescris un tratament mai puternic.

 

Vezi si: Bella Hadid, complet schimbată după 100 de zile de tratament pentru boala Lyme. „Întoarce-te mai puternică”

  • Bella Hadid, revenire îngrijorătoare în modelling: extrem de slabă și cu oase proeminente: “Mănâncă ceva, stai sănătoasă!”

related posts

Modifică setările cookies