Bella Hadid, complet schimbată după 100 de zile de tratament pentru boala Lyme. „Întoarce-te mai puternică”


Bella Hadid trece prin cea mai grea încercare a vieții ei. Modelul de 26 de ani a dezvăluit cum se simte după 100 de zile de tratament pentru boala Lyme.


Bella Hadid a contractat boala Lyme în 2012, pe când avea doar 16 ani. Infecția cu bacteriile periculoase a fost tratată la vremea respectivă, însă agenții patogeni au rămas în corpul vedetei peste 10 ani. Boala s-a cronicizat, iar medicii i-au prescris un tratament mai puternic.

După mai bine de 10 ani de luptă cu boala și peste 100 de zile de tratament intensiv pentru Lyme, Bella Hadid spune că se simte bine și că e gata să revină în lumina reflectoarelor

Fotomodelul de 26 de ani a postat pe rețelele sociale imagini impresionante din perioada în care s-a tratat de această boală cumplită, cauzată de infecția cu bacteria Borrelia burgdorferi (uneori bacteria Borrelia mayonii).

Am încercat să aleg cele mai pozitive imagini posibile pentru că, oricât de dureroasă a fost această experiență, rezultatul a fost cea mai iluminatoare experiență din viața mea, plină de noi prieteni, noi viziuni și un nou creier”, a scris Bella Hadid pe Instagram.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Întoarce-te mai puternică”, i-au transmis fanii.

Bella Hadid, bolnavă pe catwalk

Supermodelul de 26 de ani a continuat să defileze pe podium la festivalurile de fashion, în ciuda diagnosticului său. În 2016, Bella Hadid atrăgea atenția că viața starurilor nu e întotdeauna cea pe care o expun pe rețelele sociale.

Viața nu e întotdeauna așa cum se vede la exterior. Cea mai grea parte a acestei călătorii este să fii judecat pentru felul în care arăți, și nu pentru ceea ce simți”, spunea Hadid la vremea respectivă.

Fotografii: @bellahadid/Getty Images

Vezi și VIDEO:  

  • Bella Hadid, complet schimbată după 100 de zile de tratament pentru boala Lyme. „Întoarce-te mai puternică”

related posts

Modifică setările cookies