A purtat una dintre cele mai sexy rochii în ziua în care a împlinit 26 de ani. Cum și-a serbat Bella Hadid ziua de naștere


Bella Hadid a împlinit 26 de ani duminică, 9 octombrie, și a sărbătorit cu o petrecere surpriză organizată de iubitul ei Marc Kalman, la un restaurant italian din Brooklyn.


Cunoscută deja pentru ținutele extravagante, inspirate de moda anilor 2000, supermodelul și-a făcut apariția la restaurant într-o rochie neagră, din dantelă, mulată și transparentă, care i-a lăsat la vedere perechea de tanga. Pentru a potoli ținuta, Bella a optat pentru o geacă de piele supradimensionată, în picioare a purtat o pereche de sandale vintage, iar ca accesorii a ales o coroniță de prințesă, o geantă Amina Muaddi din satin negru (775 de dolari), împodobită cu inscripția "Ciao Bella" și o pereche de ochelari în stilul anilor '90.

Ceea ce trebuia să fie o cină în oraș pentru ziua  de naștere a Bellei Hadid s-a dovedit a fi o petrecere surpriză unde au așteptat-o toți oamenii dragi din viața sa, inclusiv sora ei, Gigi Hadid și mama lor, Yolanda Hadid.

@babysbella The Queen’s birthday #bellahadid ♬ In Da Club - 50 Cent

A avut parte de baloane, un tort hazliu și multe urări din partea prietenilor și familiei, care s-au adunat în jurul mesei pentru a-i cânta la mulți ani, în timp ce modelul sufla în lumânări. 

A doua zi, Bella Hadid a fost surprinsă în New York purtând unul dintre cadourile primite de ziua ei - o pictură cu chipul tatălui său, Mohamed Hadid, de la artistul  Said Elatab.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:

  • A purtat una dintre cele mai sexy rochii în ziua în care a împlinit 26 de ani. Cum și-a serbat Bella Hadid ziua de naștere

related posts

Modifică setările cookies