În blugi largi și cu batic pe cap. Bella Hadid este în căutarea camuflajului perfect pentru a scăpa de paparazzi


Este invitată la cele mai fastuoase prezentări de modă și petreceri. Bella Hadid are un stil aparte și atrage toate privirile când pășește pe podium. Paparazzi sunt mereu pe urmele ei, astfel încât modelul apelează la diferse șiretlicuri pentru a scăpa de ei: haine largi, ochelari de soare și baticuri. 


Cel mai des, Bella Hadid este urmărită de fotografi pe străzile din New York. Aceștia o pândesc la scara blocului, pentru a nu o scăpa din priviri. În ținutele pe care le alege, ea poate fi cu greu recunoscută. În imaginea de mai jos, Bella poartă blugi largi, un sacou lung și un batic alb pe cap. Mulți ar spune că este mai degrabă certată cu moda, decât o reprezentantă a celor mai scumpe branduri din lume. 

Nu de puține ori, Bella a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram imagini din intimitatea casei ei. Se poate observa că modelul preferă ținutele atipice, dar în același timp simple și comode. Fotomodelul american, în vârstă de 26 de ani, a făcut o pasiune pentru hainele croșetate sau împletite. 

Bella Hadid, cea mai frumoasă femeie din lume

Potrivit unui studiu al renumitului chirurg estetician Julian De Silva, Bella Hadid poate fi considerată cea mai frumoasă femeie din lume. De Silva și-a întocmit lista cu primele 10 femei folosind teoria raportului de aur. Această „proporție divină” a fost teoretizată în Grecia Antică, apoi folosită în timpul Renașterii de artiști apreciați pentru a crea opere de artă perfecte.

Se crede că Bella Hadid și sora ei, Gigi Hadid, care este cu doi ani mai mare, au moștenit frumusețea de la mama lor, Yolanda. La 59 de ani, femeia se poate mândri cu o siluetă de invidiat. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Bella Hadid

Vezi și: Cât investesc vedetele în haine?

  • În blugi largi și cu batic pe cap. Bella Hadid este în căutarea camuflajului perfect pentru a scăpa de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies