Bella Hadid, protagonista unui moment inedit la Săptămâna Modei de la Paris. A defilat într-o rochie pictată cu un lichid alb


Bella Hadid a fost protagonista unui moment incredibil la finalul prezentării de modă Coperni SS23, când un grup de oameni de știință i-au pictat o rochie pe corp folosind un spray alb.


Momentul devenit viral a avut loc în timpul Săptămânii Modei de la Paris, la show-ul de prezentare al colecției Coperni SS23. Modelul Bella Hadid a apărut pe podium topless, într-o pereche de bikini de culoarea pielii, loc unde o aștepta un grup de oameni de știință pregătiți să îi creeze o rochie în fața spectatorilor.

Timp de aproximativ nouă minute, cei prezenți au urmărit cum o rochie albă, fără umeri, a fost pulverizată pe corpul Bellei Hadid. Substanța, o țesătură patentată care se pulverizează, dezvoltată de o companie londoneză numită Fabrican, arăta la început ca niște pânze de păianjen, până când straturile fibroase s-au îngroșat, uscându-se instantaneu într-o țesătură ce arăta ca o rochie mulată. După ce au terminat pulverizarea, unul dintre oamenii de știință a creat modelul rochiei, modelând țesătură pentru a arăta că o rochie cu umerii goi și îndepărtând particulele de vopsea de pe corpul Bellei.

Momentul a amintit de show-ul emblematic al lui Alexander McQueen din primăvara anului 1999, când rochia albă a modelului Shalom Harlow a fost pictată în direct pe podium de mașini de vopsit.

Coperni este un brand fondat de Arnaud Vaillant și Sébastien Meyer în 2019, ce urmărește  depășirea limitelor modei prin inovație științifică. 

Sursă foto: Getty 
 
Vezi și:
 
  • Bella Hadid, protagonista unui moment inedit la Săptămâna Modei de la Paris. A defilat într-o rochie pictată cu un lichid alb

related posts

Modifică setările cookies