Karmen s-a bucurat de foarte multe privilegii, datorită faptului că este fiica lui Adrian Minune, dar a trebuit să plătească pentru ele, într-un mod extrem de dureros pentru orice copil.

Karmen nu a primit multă atenție din partea lui Adrian Minune

Fiind unul dintre ce mai apreciați maneliști din România, acest lucru i-a adus lui Adrian Minune nu doar foarte mulți bani, ci și multe zile și nopți departe de casă. Chiar dacă își iubește copiii ca pe ochii din cap, acesta a stat departe de ei multă vreme.

Cea mai afectată de lipsa lui a fost nimeni alta decât Karmen, care a recunoscut că, atunci când ea s-a născut, Adrian Minune era pe culmile succesului, ceea ce înseamnă că zilele în care era acasă erau extrem de puține la număr.

Ulterior, când sora și fratele ei au venit pe lume, Adrian Minune nu a mai fost atât de mult plecat, reușind să petreacă mai mult timp cu ei. Karmen încă suferă din această cauză, deoarece nu l-a avut alături, în primii ani de viață.

Karmen și Adrian Minune petrec timp împreună ori de câte ori au ocazia

Chiar dacă, în prezent, Karmen este mămică, iar Adrian Minune încă are concerte, cei doi încearcă să petreacă timp împreună, ori de câte ori au ocazia, pentru a compensa clipele pe care le-au petrecut separat, când fiica manelistului era în primii ani de viață.

„Simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. În perioada în care a început să stea mai mult pe acasă, eu eram la școală deja”, a mărturisit Karmen, în cadrul unui podcast.

Cu toate acestea, relația pe care o au în prezent este extrem de profundă și niciunul dintre ei nu are nevoie să îi spună celuilalt prea multe cuvinte, pentru a se înțelege.

„Sunt momente când stăm la masă, ne uităm unul la altul și-mi spune că știe la ce mă gândesc Și-mi spune la ce mă gândesc. Adică e atât de profund. În multe momente, stau și mă gândesc la tata, pun mâna pe telefon să-l sun și sună el. Este ceva extrem de profund între noi doi”, a mai spus fiica artistului.

 

Sursa foto: Instagram