Karmen recunoaște că a trecut pe la medicul estetician. Ce intervenții estetice și-a făcut fiica lui Adrian Minune


Karmen, fiica lui Adrian Minune a vorbit, în sfârșit, public despre intervențiile estetice la care a apelat. Deși nu îi place să ofere astfel de detalii din viață ei, cântăreața a recunoscut că a trecut, totuși, pe la medicul estetician.


Confesiunea a venit pe rețelele de socializare în urma unor întrebări adresate de fanii acesteia. Printre curiozitățile fanilor legate de familia, cariera și viața lui Carmen Simionescu, s-au numărat și operațiile estetice - a apelat artista sau nu la îmbunătățiri?

Odată confruntată cu întrebarea fanilor, Karmen a mărturisit că și-a pus implant mamar și că și-a injectat acid hialuronic în buze.

„Momentul adevărului, nu am negat niciodată că am această intervenție estetică, dar nu sunt de acord să vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intimă a corpului. (…) Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă", a recunoscut artista pe rețelele de socializare.

Karmen Simionescu a devenit mamă în anul 2019, eveniment din viață sa ce ar putea explica dorința de a-și face câteva retușuri având în vedere schimbările prin care trece corpul unei femei în timpul și după o sarcină. Cu toate acestea, artista nu a avut niciodată probleme mari cu felul în care arată, reușind să-și păstreze silueta cu ajutorul sportului, pe care încearcă mereu să-l integreze în rutina sa.

Sursă foto: Instagram
 
Vezi și:
 
  • Karmen recunoaște că a trecut pe la medicul estetician. Ce intervenții estetice și-a făcut fiica lui Adrian Minune

related posts

Modifică setările cookies