Kate Beckinsale, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! A defilat pe covorul roșu într-o rochie transparentă


Kate Beckinsale pare să fi descoperit elixirul tinereții! Actrița care va împlini 50 de ani în vară arată mai bine ca niciodată. 


Recent, starul din “Pearl Harbor” sau “Lumea de dincolo” a strălucit la propriu pe covorul roșu de la US Fashion Trust Awards, eveniment care a avut loc la Los Angeles. 

Kate a defilat într-o rochie semnată Julien Macdonald, plină de cristale și super transparentă. Rochia argintie s-a mulat perfect pe silueta tonifiată a actriței, iar paietele au fost plasate strategic. Rochia era extrem de transparentă în zona șoldurilor, lăsând la vedere faptul că actrița a ales să nu poarte lenjerie intimă, scrie The Sun

Kate Beckinsale arată incredibil la 49 de ani, dar pentru asta trage din greu la sală și nu face excese când vine vorba de mâncare. “Mă trezesc, mănânc ceva și mă duc direct la sală”, declara Kate pentru Women’s Health. Actrița are antrenor personal, merge de șase ori pe săptămâna la sala de forță, iar acasă face yoga. 

Pe contul de Instagram, acolo unde are peste 5,5 milioane de urmăritori, Kate obișnuiește să posteze inclusiv fotografii în care apare în costum de baie. Fanii o copleșesc de fiecare dată cu inimioare și complimente.

Kate are o fiică la fel de frumoasă, în vârstă de 24 de ani, din relația cu actorul Michael Sheen.

Fotografii: Getty Images

  • Kate Beckinsale, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! A defilat pe covorul roșu într-o rochie transparentă

related posts

Modifică setările cookies