Kate Beckinsale, corp de milioane la 47 de ani! Cum arată actrița în costum de baie


Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și întoarce toate privirile atunci când își face apariția pe covorul roșu. Deși se apropie de 50 de ani, actrița are corpul unei puștoaice de 20 de ani și nu se sfiește să și-l etaleze pe conturile de socializare.


Picioare tonifiate, talie de viespe, ten impecabil! Kate Beckinsale a postat pe Instagram un video în care defilează pe scările unei luxoase locuințe, în costum de baie și pe tocuri. Ce-i drept, filmulețul este de anul trecut, pe vremea când nu existau restricții impuse de pandemia de coronavirus. O perioadă după care tânjește și actrița cu 4,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Vezi mai multe fotografii cu Kate Beckinsale în galeria foto de mai jos

Fanii au copleșit-o cu inimoare și complimente, dar au existat și câțiva cârcotași. “Cred că ar trebui să încetezi să te mai concentrezi atât de mult pe imaginea ta. Pare că ești nesigură din cauza vâstei”, i-a transmis un internaut. 

Kate Beckinsale trage din greu la sală pentru silueta ei

Kate Beckinsale arată incredibil la 47 de ani, dar pentru asta trage din greu la sală și nu face excese când vine vorba de mâncare. “Mă trezesc, mănânc ceva și mă duc direct la sală”, declara Kate pentru Women’s Health. Actrița are antrenor personal, merge de șase ori pe săptămâna la sala de forță, iar acasă face yoga. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Anisia le ia la roast pe Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac

 

  • Kate Beckinsale, corp de milioane la 47 de ani! Cum arată actrița în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies