O bună perioadă de vreme, Livia Eftimie a dispărut din mediul online, dar a revenit de ceva vreme, postând mesaje cu subînțeles. Ultimul dintre ele i-a făcut pe internauți să se gândească la faptul că lucrurile din viața ei nu mai merg chiar atât de bine.

Livia Eftimie a postat un nou mesaj cu subînțeles

Livia și Spike s-au lovit de un val de ură extrem de mare, după ce s-a aflat de triunghiul amoros în care au fost implicați, deoarece fanii nu i-au iertat pentru faptul că l-au trădat pe Bordea.

După o lungă perioadă de absență de pe rețelele de socializare, cei doi au început să facă diverse postări, care au ridicat unele semne de întrebare.

Același lucru l-a făcut, recent, și Livia, care a repostat o poezie, prin care dă de înțeles că nu trece printr-o perioadă prea bună. Versurile vorbeau despre faptul că, în viață, fiecare om plătește pentru alegerile pe care le face, doar că toate consecințele care urmează trebuie să merite.

„Plătim pentru orice. Că ne-am născut și am trăit. Că am ratat sau reușit. Că am câștigat sau am pierdut. Că am fost loiali sau am trădat. Că am fost buni, ori răi. Că am visat sau nu. Că am fost inteligenți sau nu. Că am glumit, că am fost serioși, că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit. Că am acționat sau nu. Că am fost reali, sinceri sau că nu am fost nimic... Tot ce contează e dacă merită sau nu”, a fost mesajul postat de Livia.

Cătălin Bordea nu vrea să își facă o nouă relație

Deși, de când a divorțat, s-a spus că și-a găsit alinarea în brațele unor diverse femei, Cătălin Bordea a spulberat aceste zvonuri. Recent, în cadrul unui interviu, comediantul a mărturisit că nu vrea să își facă o relație, deoarece îi place singurătatea și s-a obișnuit așa.

Mai mult decât atât, în urmă cu ceva vreme, a recunoscut că divorțul de Livia și trădarea de care a aflat l-au afectat atât de mult, încât a avut nevoie de ajutorul psihologului, pentru a învăța, din nou, să aibă încredere în oameni.


Sursa foto: Instagram