Livia și Spike s-ar fi mutat împreună. Cătălin Bordea, ironii la adresa celor doi îndrăgostiți, după pasul cel mare


Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike, iubitul ei, s-ar fi mutat împreună. Nu se știe de când formează un cuplu cei doi, dar cert este că Bordea nu vrea să mai audă de fosta lui parteneră.


La doar câteva săptămâni de când au fost surprinși unul în compania celuilalt, un nou zvon a luat naștere despre Livia și Spike, și anume, că cei doi s-au mutat împreună. Comediantul nu vrea să mai știe nimic de fosta lui soție, ba chiar a lansat o ironie la adresa acesteia.

„Mai tare m-ar interesa dacă se mută Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a spus Cătălin Bordea, conform Cancan. Cu toate că a recunoscut, de mai multe ori, că a suferit din cauza divorțului, acesta nu are de gând să rămână în starea cu pricina prea multă vreme. 

Așadar, continuă să lucreze în acest sens, fiind convins că, la un moment dat, va reuși să se elibereze de traumele din trecut și să poată avea, din nou, încredere în oameni. În aceste momente, a decis să se axeze foarte mult pe carieră, după 11 ani în care cea mai importantă persoană din viața lui a fost Livia.

Mai mult decât atât, fiind extrem de dezamăgit de ceea ce fosta lui soție i-a făcut, Cătălin Bordea a decis să îi dea lovitura de grație. În perioada în care încă formau un cuplu, acesta i-a cumpărat o mașină, el fiind cel care plătea ratele.

Cu toate acestea, în urma ultimelor știri apărute, a decis să își ia mașina înapoi: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

  • Livia și Spike s-ar fi mutat împreună. Cătălin Bordea, ironii la adresa celor doi îndrăgostiți, după pasul cel mare

related posts

Modifică setările cookies