Lizzo, lipsită de inhibiții: la 130 kg, a apărut în public în lenjerie modelatoare și pe tocuri de 25 cm


Deși depășește bine suta de kilograme, cântăreața Lizzo se simte excelent în pielea ei. Dovada stau sutele de filmulete și poze pe care le postează pe rețelele de socializare, în care apare în ținute sumare.

Tag-uri: #Lizzo

Artista a făcut eforturi mari pentru cea mai noua ședință foto la care a luat parte. Lizzo a urcat pe niște încălțări imposibile pe dealurile din zona Los Angeles-ului. Cântăreața a purtat niște saboți cu o platformă uriașă și tocuri de 25 cm, cu care de abia s-a ținut pe picioare. S-a clătinat de câteva ori până când fotograful a reușit să obțină imaginile dorite.

Nici hainele nu sunt tocmai de ignorat. Lizzo și-a făcut apariția într-o lenjerie modelatoare, din noua sa colecție Ytty.

 

La peste 100 kg, Lizzo are o mulțime de admiratori. ”Cred că, la acest moment, ar fi aiurea din partea mea să spun că sunt body positive. Cred că mi-ar plăcea că trupul meu să fie considerat normal”.

Artista spune că este gata să deschidă drumul pentru ”fetele cu fundul mare” și ”fetele cu burtă care atârnă”. ”Am mai făcut oamenii să se simtă prost. Schimbarea este mereu inconfortabilă, nu-i așa?”.

Lizzo (pe numele ei adevărat Melissa Viviane Jefferson) s-a născut în Detroit, Michigan. Descriindu-se drept tocilară, aceasta a declarat pentru V Magazine: ”Când eram mică, îmi plăcea să fiu prima în toate. Nu lipseam de la nicio oră, mă înscriam în toate cluburile și participam la toate activitățile extrașcolare. Eram foarte ambițioasă, foarte deșteaptă, Profesorii o sunau pe mama să mă reclame că încerc să predau eu în locul lor”.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

  • Lizzo, lipsită de inhibiții: la 130 kg, a apărut în public în lenjerie modelatoare și pe tocuri de 25 cm

related posts

Modifică setările cookies