Lizzo și-a dat jos pantalonii pe scenă și a început să facă twerk! Cum au reacționat fanii artistei


E una dintre cele mai excentrice apariții de pe scena showbiz-ului international și are milioane de fani în întreaga lume. Lizzo (pe numele ei real Melissa Viviane Jefferson) a demonstrat încă o dată că este lipsită de inhibiții. Artista și-a dat jos pantalonii în timpul unui concert în Paris și a început să facă twerk în timp ce cânta la flaut. 


De spectacol s-au bucurat și fanii care n-au plătit bilet, pentru că Lizzo a postat momentul de twerk de pe scenă și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 13 milioane de urmăritori. 

“Mi-am arătat tot fundul aseară în Paris! Te iubesc, Paris!”, a scris Lizzo în dreptul filmulețului care a adunat peste 6 milioane de vizualizări în doar câteva ore.

Cum era de așteptat, internauții au reacționat rapid la postare. Unii dintre urmăritorii artistei s-au declarat oripilați de gestul acesteia, însă au fost destui care i-au sărit în apărare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

“Oamenii din comentarii par să uite că lucrurile pot fi și distractive!”, “Nu înțeleg de ce oamenii o întreabă de ce face asta. Când vă uitați cu toții la gagici goale sau pe jumătate dezbrăcate, nu spuneți niciodată nimic despre asta. Acum reacționați pentru că ea este plinuță? Conteaza asta? Cu kilograme în plus sau nu, lăsați-o în pace dacă nu aveți de gând să reacționați la fel și în cazul altor artiști! Continuă ce faci, Lizzo! Îmi place!”, “Am fost acolo și a fost un moment magic! Te iubim, Lizzo!”, “Dacă nu vă place, ce căutați pe pagina ei?”, au scris unii dintre fani.

Cântăreața hit-ului „About Damn Time” se află în prezent în mijlocul turneului său mondial „Special” și este tare încântată de timpul pe care îl petrece în Europa. 

Artista care cântărește peste 120 de kilograme adoră să se îmbrace provocator și să lase la vedere cât mai multă piele. Mai mult, ea le încurajează pe femei să se accepte așa cum sunt și chiar are o colecție de haine pentru doamnele și domnișoarele supraponderale. Pe scenă poartă body-uri mulate, tocuri amețitor de înalte, pantaloni ultra scurți, iar la plajă alege doar costume de baie de-o palmă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo s-a născut în Detroit, Michigan. Descriindu-se drept tocilară, aceasta a declarat pentru V Magazine: “Când eram mică, îmi plăcea să fiu prima în toate. Nu lipseam de la nicio oră, mă înscriam în toate cluburile și participam la toate activitățile extrașcolare. Eram foarte ambițioasă, foarte deșteaptă, Profesorii o sunau pe mama să mă reclame că încerc să predau eu în locul lor”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Lizzo și-a dat jos pantalonii pe scenă și a început să facă twerk! Cum au reacționat fanii artistei

related posts

Modifică setările cookies