Lora, apariție fabuloasă la o piscină infinită în Kuala Lumpur: “Femeia visurilor”


Lora are parte de experinte de vis în vacanța pe care o petrece în Asia. Artista a ajuns împreună cu soțul ei în cel mai spectaculos oraș din Malaysia, Kuala Lumpur.


Artista s-a lăsat filmată și fotografiată în ploaie, într-o piscină infinită, care oferă o priveliște superbă asupra orașului. Fotograful “de serviciu” a fost chiar soțul Lorei, Ionut Ghenu.

“Fotografie realizată de tânăra speranță în arta fotografică, @ionutghenu”, a glumit Lora pe Instagram.

Artista a primit o mulțime de complimente din partea admiratorilor: “Waaaaa cât de frumoasă!”, “Ești top!”, “Ești superbă!”, “Femeia visurilor , păcât că ne am născut în timpuri diferite”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Înainte de a ajunge în Kuala Lumpur, Lora a petrecut în exoticul Bali.

În ultimii ani, Lora s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar după mai multe investigații a aflat că intoleranța la gluten este cea care i le-a cauzat.

 

„Vreau să încep să merg la sală. Mi-am făcut abonament într-un sfârșit, că să mă motiveze. Că atunci când le primești cadou parcă nu prea îți vine, că sunt cadou, dar când dai banii pe abonamente te motivează altfel. Sfat! Deci, nu primiți abonament la sală cadou că nu vă duceți. În rest mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram „capitonată” că să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram „capitonată”, nu era grăsime, era așa „pufoasă”. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu”, a povestit Lora pentru EGO.ro.

  • Lora, apariție fabuloasă la o piscină infinită în Kuala Lumpur: “Femeia visurilor”

related posts

Modifică setările cookies