Cu toate acestea, relația dintre Lora și Ionuț Ghenu a trecut testul timpului, iar cei doi urmează să facă nunta, la câțiva ani distanță de când a avut loc cererea în căsătorie. Momentul este așteptat cu sufletul la gură, deoarece a fost amânat de mai multe ori.

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să devină soț și soție, chiar dacă au tot amânat nunta, iar o parte din fanii lor sunt de părere că nu vor mai ajunge în fața ofițerului de stare civilă, dacă nu au făcut-o până acum. Recent, în cadrul unui eveniment, Lora a mărturisit că nunta ar fi trebuit să aibă loc la începutul acestui an, doar că, din cauza unor probleme apărute peste noapte, a fost nevoită să amâne totul, din nou.

„Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. S-au întâmplat niște lucruri la mine, în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie, săraca, de pe listă tot timpul”, a spus Lora, conform Unica.

Lora știe cum vrea să arate nunta sa cu Ionuț Ghenu

Deși va mai dura până când vor deveni soț și soție, Lora știe foarte bine cum vrea să arate locația. Artista vrea să se asigure că va fi nunta vieții ei și cel mai frumos capitol pe care l-a traversat până acum. Mai mult decât atât, vrea ca nunta ei să conțină elementele pe care le iubește cel mai mult la Bali, țara care a ajutat-o să își revină după moartea mamei sale.

„Am mai multe variante, mie-mi plac mai multe lucruri și sunt nehotărâtă. La locație m-am gândit și știu sigur cam ce vreau. Trebuie să fie foarte multe flori, să-mi amintească și de Bali. Avem ceva în cap, oricum veți fi invitați”, a mai spus artista.


Sursa foto: Instagram