Lora și-a pierdut mama la începutul anului 2020, motiv pentru care, după câteva săptămâni, a decis să plece în Bali, într-o călătorie vindecătoare.

Lora nu a visat-o niciodată pe mama ei

Moartea mamei sale a afectat-o extrem de tare, iar urmele evenimentului încă există în sufletul ei. Recent, artista a mărturisit că nu a visat-o niciodată și susține că mama ei știe cum ar interpreta acest lucru.

Lora și mama ei au avut o relație specială, iar trecere ala cele veșnice a acestei ași-a lăsat

o amprentă puternică asupra logodnicei lui Ionuț Ghenu. Artista nu a visat-o nici măcar o dată și este convinsă că, dacă ar face-o, ceva neplăcut ar urma să se întâmple.

„Niciodată nu am visat-o eu. Niciodată. Mama cred că știe foarte bine, noi am avut o relație

foarte... ne simțeam foarte mult una pe alta, fără să vorbim și cred că ea știe că, dacă aș visa-o, pentru mine, este clar o avertizare și, atunci, cred că de aia nu o visez, pentru că o simt oricum, nu trebuie să o visez. Eu sunt trează și văd, sunt atât de atentă la toate semnele încât nu îmi lipsește energia ei. Prezența îmi lipsește, dar energia e acolo”, a mărturisit aceasta, pentru o emisiune de televiziune.

Mama artistei a fost răpusă de cancer

Lora și-a pierdut mama din cauza cancerului la sân. Oricât de mult a încercat să o ajute, din nefericire, boala a învins. Nodulii la sân au început să își facă simțită prezența încă de pe vremea în care Lora era în liceu.

Artista a rămas fără tată, când avea doar patru ani, iar faptul că și mama ei s-a stins din viață a reprezentat o lovitură extrem de puternică pentru ea.


Sursa foto: Instagram, Facebook