Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu după ce Cristian Cioacă a fost eliberat mult mai devreme din detenție 


În 2013, Emilia Ghinescu spunea că cel care i-a fost ginere trebuia condamnat pe viață.


În anul 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Acum, mama Elodiei Ghinescu a avut un șoc  când instanța a decis eliberarea lui Cristian Cioacă, după doar nouă ani de detenție. Pentru cancan.ro, a declarat:

„Nu înțeleg cum au putut lua o asemenea hotărâre. Omul acesta e un criminal, a săvârșit o faptă foarte gravă față de un seamăn al său, căruia i-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. Nu-i voi uita niciodată rânjetul de pe buze din sala de judecată. Omul acesta a fost un milog în pușcărie, ca să poată duce o viață liniștită, dar adevărata lui față numai Dumnezeu i-o cunoaște. Foarte puțini oameni știu cum arată Cristian Cioacă pe interior. E un om rău, foarte rău!”
 
Vezi Galeria Foto
 
„N-o să mă caute niciodată Cristian Cioacă! Nu e prost și nu va face asta, fără niciun fel de dubiu. Dar să știe că nu-l voi ierta vreodată. Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo și nici măcar atunci nu-l voi ierta. Nu există ființă umană precum Cioacă. Nu mai am nicio speranță că mai este vreo șansă să mai recuperez trupul fiicei mele. Dar mi-aș dori din tot sufletul să nu mai plâng la o cruce cu un sicriu gol.  Mi-au scris oameni din Codlea care l-au recunoscut și care mi-au garantat că cel mai probabil a ars-o în din Codlea…a pus și benzină, să fie sigur că nu mai rămân urme. Ce om de pe planeta asta asta ar face asa ceva?! Te mai cerți, te mai bați poate, dar nicio persoană umană, fie ea proastă sau deșteaptă nu ar face așa ceva. Cristian Cioacă e un om rău, cu suflet negru. Doar iadul iadului cred că-l va primi!”
 
Pe 22 august 2023, fostul polițist a fost eliberat după ce judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiționată. Potrivit AGERPRES, decizia autorităților este definitivă, iar în decizia Tribunalului Argeș se arată:
 
”În temeiul art.425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) C.pr.pen., rap. la art.587 C.pr.pen.: Admite contestaţia formulată de contestatorul C.C.C......... împotriva sentinţei penale nr. 1337/19.07.2023, pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 8362/280/2023, desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând, În temeiul art. 59 Cod Penal (1969) cu aplic. art. 5 Cod penal (2009):

Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni şi dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.C.C. de sub puterea mandatului nr. 1631/2016 emis de Judecătoria Piteşti în baza sentinţei penale nr. 1373/2016, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă.

Pronunţată în data de 22.08.2023 prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei."

Foto: Știrile Pro Tv

Vezi Galeria Foto

VEZI ȘI VIDEO:

  • Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu după ce Cristian Cioacă a fost eliberat mult mai devreme din detenție 

related posts

Modifică setările cookies