Cum a apărut mama Danielei Crudu la botezul nepoatei sale, Daiana Maria


Daniela Crudu a organizat botezul pentru Daiana Maria la Biserica Izvorul Tămăduirii din Roșu, iar după le-a oferit celor prezenți alături de ea o petrecere luxoasă, într-un decor splendid.


Au venit o mulțime de invitați din lumea showbiz-ului, dar vedeta a avut aproape și oameni dragi din familie. Pe Instagram a arătat o poză cu mama ei, pe care o prezintă rar publicului. Florentina, mama Danielei Crudu, a venit special din Italia pentru a-și vedea nepoțica și pentru a lua parte la creștinarea acesteia. 

Dacă tatăl Danielei și sora acesteia au mai apărut, mama acesteia nu a fost aproape deloc în lumina reflectoarelor. Femeia este plecată de foarte mult timp în afara țării, de pe vremea când Daniela Crudu avea doar 13 ani, pentru a munci pentru fetele sale.

Îmbrăcată într-o rochie lila și cu o coafură elegantă, Florentina a făcut furori la eveniment, la fel ca fiica ei. Daniela Crudu a purtat o rochie scurtă, albă, iar la gât a accesorizat totul cu un trandafir alb, confecționat din același material precum rochia.

Vezi imagini spectaculoase de la botez în Galeria Foto

FOTO: DANIELA CRUDU INSTAGRAM

Vezi și: Burmis, la un pas de tragedie din cauza depresiei

  • Cum a apărut mama Danielei Crudu la botezul nepoatei sale, Daiana Maria

related posts

Modifică setările cookies