Daniela Crudu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar 4 luni de la naștere


Daniela Crudu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce în urmă cu 4 luni a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Daiana. Fosta asistentă TV, deși s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-și crește copilul, continuă să se fotografieze în ipostaze incendiare.


Daniela Crudu atrage constant atenția fanilor, atât datorită personalității sale, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Fosta asistentă TV a devenit mamă, iar de atunci s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuși, ea încă are activat contul de OnlyFans, acolo unde se afișează în ipostaze extrem de senzuale. 

La 4 luni de la naștere, Daniela Crudu a publicat prima fotografie în care apare în costum de baie. Nimeni nu se aștepta ca trupul brunetei să se tonifieze atât de rapid, însă adevărul este că arată cel puțin la fel de bine ca înainte să rămână însărcinată! (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINEA)

Pe rețelele de socializare, fanii au început să îi lase o mulțime de comentarii referitoare la corpul ei. Deși majoritatea erau pozitive, unele au deranjat-o pe brunetă, făcând-o chiar să blocheze opțiunea de a primi în continuare păreri din partea urmăritorilor săi.

Postarea brunetei vine la câteva zile distanță de la apariția TV controversată. Aceasta a îmbrăcat o rochie extrem de sexy, iar oamenii au judecat-o pentru apariție:

La ce ai mai luat rochia aia pe tine, trebuia să te duci dezbrăcată!” / „Nici acum când ai copil nu te potolești cu atâta “destrăbălare “? / „Cum sî arăți așa după sarcină? Ești booombăă” / „E bombă femeia. Felicitări, nu zic cu răutate, dar parcă prea dezgolită, e adevărat că are ce arată, dar mai păstrează și pentru tine”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Daniela Crudu/Instagram

  • Daniela Crudu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar 4 luni de la naștere

related posts

Modifică setările cookies