A fost un weekend intens pentru Daniela Crudu. Fosta asistentă Tv și-a botezat fiul. Evenimentul a fost unul fabulos, dar, totodată, ținuta pe care vedeta a purtat-o a întors toate privirile.

Daniela Crudu a făcut senzație la botezul fiul ei

În luna mai a acestui an, Daniela Crudu a născut pentru a doua oară. Fosta asistentă Tv a adus pe lume un băiețel, pe Dominic. Acum, vedeta și partenerul ei de viață au organizat o petrecere de pomină pentru cel mic. Dominic a fost botezat, iar mama lui a întors toate privirile la eveniment, fiind îmbrăcată într-o rochie extrem de sexy.

Este vorba despre o rochie mulată, de culoare baby blue, care a pus-o în valoare din toate punctele de vedere. Cu un decolteu proeminent și cu o crăpătură generoasă, rochia mini a evidențiat-o perfect pe vedetă. Daniela Crudu a primit doar cuvinte de laudă, căci arată incredibil la doar două luni de când a născut. VEZI FOTO ÎN GALERTIA DE MAI JOS

Vedeta a strălucit la eveniment și a fost mai fericită ca niciodată să își creștineze băiețelul și să petreacă alături de oamenii dragi din viața ei.

Sursă foto: Instagram