Daniela Crudu, cu burtica de gravidă la vedere! Cum s-a filmat vedeta pe TikTok


Fosta asistentă TV traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Recent, a anunțat că este însărcinată și că va naște în România, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acum a făcut publice pe rețelele de socializare noi imagini cu burtica de gravidă! 


Deși nu ascunde nimic din tot ce se petrece în viața ei, Daniela Crudu a recunoscut târziu că trăiește o adevărată poveste de dragoste cu un afacerist român stabilit în Suedia, pe care îl va face și tată. Acum două săptămâni a decis să facă acest pas și să mărturisească, în mod public, toate noutățile din viața ei privată. 

Însărcinată în trei luni, Cruduța a publicat mai multe clipuri video pe contul său de TikTok, acolo unde are aproape 20.000 de admiratori. Îmbrăcată într-o rochie mulată, care îi scoate în evidență silueta de invidiat, Daniela Crudu le-a arătat celor care o urmăresc evoluția sarcinii sale.

Cine este tatăl copilului Danielei Crudu

Cu puțin timp înainte de vestea că este însărcinată pentru prima dată, Daniela Crudu a făcut dezvăluiri și despre tatăl copilului său, cu care se pare că se iubește de mai bine de un an. 

Este, după cum a mărturisit chiar fosta asistentă, un afacerist cunoscut la noi în țară care s-a stabilit în Suedia acum mai mult timp. Cert este că o face extrem de fericită și că o susține în tot ceea ce își dorește să facă.

„Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja”, a spus Cruduța pentru fanatik.ro.

  • Daniela Crudu, cu burtica de gravidă la vedere! Cum s-a filmat vedeta pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies