Daniela Crudu a postat primele imagini cu fetița ei, după ce a fost externată din spital


Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute și admirate persoane din showbizul românesc, aceasta făcându-se remarcată datorită modului său unic și nonșalant de exprimare. Diva a devenit de curând mamă, iar acum a postat primele poze cu fetița ei, după externarea din spital!


Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. După mulți ani în care s-a afișat ca o femeie singură și îndrăzneață, bruneta a decis să își pună gândurile în ordine și să se așeze la „casa ei”. În urmă cu aproximativ un an, vedeta își anunța relația fericită, urmând ca la doar câteva luni distanță să spună că este însărcinată.

Cruduța, așa cum o cunoaște o țară întreagă, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu doar două săptămâni. La doar câteva zile după ce a fost externată din spital, Daniela a postat pe Instagram mai multe imagini cu Daiana. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINILE)

În ceea ce privește tatăl fetiței, Daniela Crudu a menționat doar că are 27 de ani și că vrea să îi păstreze identitateea secretă:

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă.”, a povestit Daniela Crudu.

Sursă foto: Daniela Crudu/Instagram

  • Daniela Crudu a postat primele imagini cu fetița ei, după ce a fost externată din spital

related posts

Modifică setările cookies