Paris Hilton, mamă la 41 de ani. Vedeta a apelat la o mamă-surogat și a făcut marele anunț pe Instagram


Paris Hilton a devenit mamă în secret. Vedeta în vârstă de 41 de ani a apelat la o mamă-surogat, care i-a adus pe lume un băiețel, la un an de la căsătoria ei cu Carter Reum.


Paris le-a dat marea veste fanilor pe Instagram, postând o imagine cu mânuțele bebelușului. “Nu avem cuvinte să spunem cât de mult de iubim”, a scris vedeta. 

Aceasta a dat o declarație și pentru revista People. “Suntem atât de încântați să avem o familie împreună și inimile noastră explodează de iubire pentru bebeluș. A fost visul meu dintotdeauna să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit”. Paris Hilton nu a oferit însă mai multe detalii despre bebeluș.

 

Aparent, Paris a încercat să rămână însărcinată și a apelat la fertilizarea în vitro în trecut, însă fără succes. “Am o tonă de embroni care așteaptă să fie folosiți”, spunea mai demult vedeta. 

Deși pentru Paris Hilton este primul copil, Reum mai are o fiică în vârstă de 10 ani cu o vedeta de reality show, Laura Bellizzi. 

O mulțime de vedete s-au grăbit să o felicite pe Paris. Kim Kardashian, Demi Lovato, Elle Fanning sau Chrissy Teigen i-au transmis mesaje mămicii.

 

  • Paris Hilton, mamă la 41 de ani. Vedeta a apelat la o mamă-surogat și a făcut marele anunț pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies