Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară prin surogat


Paris Hilton nu mai este tânăra rebelă de la începutul anilor 2000. Aceasta este o adevărată femeie de afaceri, are un soț minunat, iar la începutul anului a devenit și mamă pentru prima oară cu ajutorul unei mame surogat. Iată cum arată micuțul.


La scurt timp după ce au dat vestea că au devenit părinți, Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au publicat primele imagini cu fiul lor, despre care spun cu duioșie că "este toată lumea noastră".

Înainte de publicarea imaginilor cu bebelușul, Paris Hilton a dezvăluit în cadrul podcastului "This is Paris" numele ales pentru fiul ei.

„Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum”, a spus vedeta în vârstă de 41 de ani, care a adăugat și că plănuiește „numele de ani și ani de zile.”

Aparent, numele nu a fost ales la întâmplare, ci are o semnificație aparte. Phoenix înseamnă „speranță, renaștere și transformare", în timp ce al doilea prenume a fost ales în onoarea bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton.

Paris Hilton a devenit soție în 2021, când i-a spus "DA", partenerului ei, Carter Reum, în cadrul unei nunti desprinsa parca dintr-o poveste, care a durat trei zile și trei nopți. Petrecerea a avut loc pe întregul ponton de pe plaja Santa Monica din Los Angeles, iar tematica a fost Paris World.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară prin surogat

related posts

Modifică setările cookies