Demi Lovato, alături de Paris Hilton pe străzile din Los Angeles. Cum le-au fotografiat paparazzii


În ultima perioadă, Demi Lovato își șochează fanii cu fel de fel de declarații bizare. Ba despre sexulitatea ei, ba despre extratereștri. 


Artista pare că trece printr-un moment bun în viața sa, în care vorbește cu sinceritate despre orice îi trece prin minte. Nu îi mai pasă de ce crede lumea, așa că se simte liberă să spună tot ce își dorește. Chiar dacă șochează cu declarațiile sale. În ultima vreme, tot apare pe primele pagini ale tabloidelor cu mărturisiri despre “fluiditatea” sa sexuală. Aceasta s-a declarat “non-binară”, ceea ce înseamnă că nu se identifică nici “bărbat”, nici “femeie”. 

Deși sunt mai cunoscute relațiile ei cu bărbați, nu este un secret că artista se simte atrasă și de femei. Însă Demi a mărturisit că s-a simțit rușinată când și-a dat seama prima oara despre asta.  Dar acum a depășit acest moment, cum a depășit și faza în care îi era rușine de corpul său. 

Demi Lovato, mândră de formele sale

Demi Lovato a renunțat la curele chinuitoare de slăbire și de câțiva ani pare împăcată cu noile sale forme. În 2019, chiar a publicat pe rețelele de socializare o imagine needitată în care își expune celulita.

Zilele acestea, paparazzii au surprins-o alături de Paris Hilton pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcată doar într-o cămașă mai lungă, cu un dres negru, și încălțată în ghete cu un toc extrem de înalt, Demi le-a zâmbit paparazzilor, nepărând deranjata de prezența lor.

Demi Lovato, probleme încă din copilărie

Deși multe vedete ascund problemele prin care trec, Demi a fost mereu sinceră și a povestit despre greutățile sale.

“Prima dată când am vrut să mă sinucid aveam șapte ani. Eram fermecată de moarte. La acea vârstă simțeam că, dacă mi-aș fi luat viața, suferința va dispărea”. Vedeta a început să aibă asemenea gânduri negre în urma bullying-ului.

Nici adolescența ei nu a fost mai ușoară, iar depresia s-a accentuat. Demi a mărturisit că mama ei se temea că își va lua viața în orice moment: “Ii era teamă să vină să mă trezească dimineața. Nu știa dacă o să mă mai găsească în viață sau nu”.

Vedeta, care a fost internată la dezintoxicare în urmă cu câțiva ani, pentru a scăpa de dependența de droguri și alcool, a mai spus că cel mai greu i-a fost să învingă bulimi: “Mâncarea este dependența mea cea mai mare. Tulburările mele alimentarea au început de la o vârstă fragedă și încă mă mai confront cu ele zi de zi”.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

  • Demi Lovato, alături de Paris Hilton pe străzile din Los Angeles. Cum le-au fotografiat paparazzii

related posts

Modifică setările cookies