Demi Lovato consideră că termenul „aliens” este jignitor pentru extratereștri


Demi Lovato șochează din nou! Cântăreața consideră că termenul “aliens” este jignitor pentru extraterești și că nu ar mai trebui folosit.


După ce a dezvăluit că se identifică cu genul non-binar și că nu vrea să i se spună nici “ea”, nici “el”, Demi Lovato vorbește acum și în numele ființelor din afara planetei noastră – adică a extratereștrilor. 

Mai exact, vedeta spune că “aliens” i se pare un cuvânt jignitor. „Cred că trebuie să nu-i mai numim “aliens”, deoarece este un termen disprețuitor pentru orice... De aceea îmi place să le spun ET!”, a spus Demi Lovato într-un interviu recent. Aceasta a mai adăugat că nu crede că extratereștri au planuri să cucerească Pământul. „Chiar cred că, dacă ar exista cineva care ar vrea să facă asta, s-ar fi întâmplat până acum".

Acum câteva luni, artista a dezvălui că este non-binară, un termen-umbrelă pentru oamenii care nu se identifică nici ”bărbat”, nici ”femeie”. Identitățile non-binare variază și pot include oameni care se identifică cu anumite aspecte ale identității binare, în timp ce pe altele le resping complet.

Sursă foto: Getty Images
 
  • Demi Lovato consideră că termenul „aliens” este jignitor pentru extratereștri

related posts

Modifică setările cookies