Demi Lovato a iscat controverse cu noul tatuaj pe care l-a făcut la nivelul capului


Demi Lovato este din nou în centrul atenției, cu un look impresionant: s-a ras în cap și și-a tatuat un păianjen care joacă un rol important în mitologia amerindiană. Schimbarea de înfățișare a iscat noi controverse.


Demi Lovato și-a schimbat look-ul de Sărbători, când s-a afișat pe rețelele sociale cu părul tuns scurt. Cântăreața de 29 de ani a mers și mai departe și și-a scurtat și mai tare părul și și-a tatuat un păianjen negru pe partea dreaptă a scalpului.

„Bunica Păianjen”, denumit și Hopi Kokyangwuti, este o creatură importantă în mitologia multor culturi native americane, în special în folclorul populației Navajo.

Citește și: Demi Lovato îi iartă pe cei care îi confundă sexul: ”Este o tranziție uriașă”

Demi Lovato spune că acest păianjen are o semnificație aparte și pentru ea.

Bunica Păianjen a fost cea care ne-a învățat multe lucruri. Ne-a învățat despre olărit și țesut. Ea ne-a învățat despre foc, lumină și întuneric. Ea ne-a învățat că toți suntem conectați pe web - fiecare dintre noi având propriul loc în această lume”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: Nu mai este complexată de formele sale rubensiene. Demi Lovato, model pentru noua ei linie vestimentară

Îmi pare rău, fata asta are nevoie de ajutor. Am impresia că se scufundă tot mai mult”, „Echipa ei de PR ar trebui concediată”, au fost câteva dintre mesajele acide din mediul online.

Demi Lovato, care s-a autointitulat persoană non-binară, ar fi trecut recent printr-o nouă ședință de terapie pentru a scăpa de dependența de substanțe interzise. În 2018, artista era să moară în urma unei supradoze de medicamente.

Fotografii: Getty Images/@ddlovato

Vezi și VIDEO:

  • Demi Lovato a iscat controverse cu noul tatuaj pe care l-a făcut la nivelul capului

related posts

Modifică setările cookies