Cântăreața Demi Lovato nu-și mai ascunde orientarea sexuală: “Am simțit multă rușine...”


Demi Lovato continuă seria dezvăluirilor. După ce în urmă cu câteva săptămâni a mărturisit că a fost violată în adolescență, acum artista a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală.


Cântăreața a recunoscut că este pansexuală și că se simte atrasă atât de bărbați, cât și de femei. Dezvăluirile au fost făcute în podcastul The Joe Rogan Experience, potrivit Today

Demi a mărturisit că i-a fost foarte rușine atunci când și-a dat seama că este atrasă de femei, mai ales că a fost crescută într-un mediu religios. 

„Am o orientare fluidă acum și parte din motivul pentru care sunt atât de fluidă este pentru că m-am ascuns atât de mult în trecut", a declarat artista potrivit sursei menționate mai sus. 

Demi a dezvăluit că și-a dat seama că este atrasă de femei în momentul în care a urmărit scena sărutului dintre actrițele Selma Blair și Sarah Michelle Gellar, din filmul Cruel Intentions (Tentația Seducției).

“Am fost ceva de genul: Oh, îmi place asta. Dar am simțit multă rușine pentru că în Texas, ca și creștin, asta nu era acceptat”, a mai declarat artista. Acum, Demi spune că este mândră că face parte din comunitatea LGBTQ. 

A rupt logodna cu Max Ehrich după două luni

Demi a vorbit și despre logodna cu Max Ehrich. “Am fost logodită cu un bărbat anul trecut. Chiar am crezut că mă voi mărita și o să rămân gravidă, dar nu a fost cazul. Am crezut că îmi voi petrece restul vieții cu acel cineva. Când totul s-a terminat, m-am simțit ușurată”, a mai spus Demi. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

 

  • Cântăreața Demi Lovato nu-și mai ascunde orientarea sexuală: “Am simțit multă rușine...”

related posts

Modifică setările cookies