Ups! Madonna și Britney Spears „did it again!“ Cele două s-au sărutat din nou în văzul lumii!


Mai țineți minte momentul scandalos de la MTV din 2003? Ei bine, Regina și Prințesa Pop l-au reeditat la nunta lui Britney.


În anul 2003, în timpul galei Video Music Awards, Madonna, Britney Spears și Christina Aguilera, cele mai tari artiste ale acelui moment, au oferit spectacolul anului.

Show-ul a început cu o Britney îmbrăcată în rochie de mireasă, coborând de pe un tort uriaș și cântând celebra piesă a Madonnei, „Like a Virgin“. După prima strofă, i s-a alăturat și Christina Aguilera, considerată atunci rivala ei în industria muzicală, simulând și ea tot o mireasă sexy – în varianta brunetă, fiind perioada în care Aguilera își vopsise părul, tot pentru a se delimita de Britney.

După un dans lasciv al celor două „mirese“, a urmat momentul în care Regina Muzicii Pop (titlu la care aspirau cele două tinere) să iasă din giganticul tort festiv, sub chip de „mire“, în uralele frenetice ale mulțimii. Madonna a cântat hitul său, „Hollywood“, simulând o nuntă cu două mirese sexy, în care toate cele trei artiste își lepădau treptat hainele și dansau împreună și din care nu putea lipsi sărutul. Dar chiar dacă Madonna s-a sărutat și cu Britney, și cu Christina, sărutul cu Britney a fost cel care a facut înconjurul lumii și a devenit un moment trade-mark pentru MTV.

Deunăzi, când Madonna a fost una dintre invitatele special de la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, cele două artiste au reeditat acel moment la petrecere, savurat de „aristocrația“ din showbiz: Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace și Selena Gomez. Iar pentru Paris Hilton experiența a fost cu atât mai interesantă cu cât, în 2003, ea a fost în sală la VMA și a văzut live momentul epic, regizat se pare de cineastul britanic Guy Ritchie, la vremea aceea soțul Madonnei și spectator și el al show-ului, și îndelung comentat de presă și în cercurile artistice.

FOTO: Instagram

  • Ups! Madonna și Britney Spears „did it again!“ Cele două s-au sărutat din nou în văzul lumii!

related posts

Modifică setările cookies