Ce spune fiica Madonnei, Lourdes Leon, despre sexualitate:„Sunt blestemată”


Lourdes Leon este fiica Madonnei din relația cu actorul Carlos Leon. Fiica artistei a împlinit 26 de ani, sâmbătă, 14 octombrie.


La fel ca celebra ei mamă, Lourdes este dezinvoltă și deschisă când vine vorba de viața intimă. Recent, într-un interviu, a vorbit, printre altele, despre sexualitatea ei.

Lourdes este la fel de îndrăzneață ca și mama ei, are un stil și o prezență ieșită din tipare prin care s-a diferențiat încă din adolescență.

În ultimii ani, Lourdes Leon s-a remarcat în modă și muzică. În urmă cu un an și-a făcut debutul muzical sub pseudonimul Lolahol, cu piesa „Lock&Key”.

„Sunt verde de invidie pentru că este incredibilă în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, este o actriță incredibilă, cântă minunat la pian, este mult mai bună decât mine la departamentul talent”, declara Madonna în 2019, pentru British Vogue, despre fiica ei.

Recent, fiica Madonnei a vorbit despre sexualitatea ei, în cadrul unui interviu pentru publicația The Face. Lourdes a dezvăluit că este heterosexuală, lucru pe care l-a numit un „blestem”.

„Este așa un blestem. Dacă i-aș putea evita, bărbații și băieții în general, aș face-o, pentru că sunt o distragere. Aș spune să se evite băieții cu orice preț dacă vrei să te concentrezi pe ceva. Nu-mi plac fetele. Sunt dureros de heterosexuală. Este groaznic. Mi-aș fi dorit să nu fie așa, dar, din păcate, asta mi-a fost sortit. Sunt blestemată, chinuită să-mi placă bărbații”, a declarat Lourdes Leon, pentru publicația The Face.

Sursă foto: Instagram

  • Ce spune fiica Madonnei, Lourdes Leon, despre sexualitate:„Sunt blestemată”

related posts

Modifică setările cookies