Fiica Madonnei, în ipostaze incendiare pe Internet. Lourdes face reclamă la lenjerie intimă


Un lucru e sigur când vine vorba de Lourdes Leon. Tânăra este lipsită de inhibiții la fel ca și celebra ei mamă, Madonna. Fiica artistei s-a lăsat fotografiată aproape goală, iar pozele au ajuns pe contul de Instagram. 


Are 24 de ani și cochetează cu modellingul de câțiva ani. Lourdes Leon știe cum să fie în centrul atenției atât pe covorul roșu, dar și pe conturile de socializare. 

Lola, așa cum e alintată de mama ei, a realizat un shooting incendiar pentru cea mai nouă colecție de lenjerie, semnată Barragan. Lourdes apare în poziții provocatoare, într-o cameră de hotel, într-o costumație ce ar fi potrivită mai degrabă pentru filmele cu adulți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Bruneta poartă o rochie cu spatele gol, care îi lasă la vedere posteriorul. Lourdes își etalează și nenumăratele tatuaje. În fotografiile postate pe Instagram, fiica Madonnei are un desen nou pe spate. Nu se știe dacă pictura cu „scările către Rai” este permanentă sau fotografia a fost editată. 

Lourdes este fiica Madonnei și a lui Carlos Leon. Cei doi s-au cunoscut în 1994, în timp ce artista făcea jogging în Central Park. Doi ani mai târziu, Madonna a născut-o pe Lourdes Leon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Lourdes este implicată într-o relație cu Jonathan Puglia, de patru ani. Anul acesta, în februarie, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi pe plajele însorite din Tulum. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

 

 

 

 

  • Fiica Madonnei, în ipostaze incendiare pe Internet. Lourdes face reclamă la lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies