Astăzi sunt prietene, dar în trecut se certau des! Fiica Madonnei, despre relația tensionată avută cu artista: "Este obsedată de control"


Relația pe care o are Madonna cu fiica sa cea mare, Leon Lourdes, este adesea lăudată în publicațiile de peste Ocean. Cele două participă împreună la evenimente, se sprijină reciproc și par să fie bune prietene. Cu toate acestea, legătura lor nu a fost dintotdeauna lipsită de tensiuni, dezvăluie Lourdes. 


Lourdes are 25 de ani și este pasionată de modă și actorie. Fiica Madonnei a povestit recent, într-un interviu acordat unei publicații din Statele Unite ale Americii, despre legătura pe care o are cu celebra ei mamă.

În mod suprinzător, Lourdes nu a fost un copil răsfățat, iar artista a învățat-o, încă de când era micuță, că trebuie să muncească pentru tot ceea ce are, nu să primească gratuit, doar pentru că a avut norocul să se nască într-o familie bogată. 

"Mama este obsedată de control și mi-a controlat întreaga viață. Am vrut să fiu complet independentă de ea imediat ce am terminat liceul. Nu am primit niciodată bani de buznar din partea ei, deși am crescut într-o familie privilegiată. Cred că mama nu și-a dorit să fiu doar un alt copil răsfățat. Mereu a insistat să mă gândesc bine dacă vreau să fiu cunoscută doar pentru aspectul meu fizic. Din punct de vedere financiar, modellingul este o decizie bună, însă mă implic și în realizarea campaniilor de promovare, nu doar în partea de modelling propriu-zis", a povestit Lourdes. 

Tânăra a lăudat puterea de muncă a mamei sale și, suține că deși a moștenit dorința excesivă de control, nu poate spune același lucru și despre puterea de concentrare și perseverență. 

Sursă foto: Gettyimages
 
Vezi și: Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"
  • Astăzi sunt prietene, dar în trecut se certau des! Fiica Madonnei, despre relația tensionată avută cu artista: Este obsedată de control

related posts

Modifică setările cookies