Madonna a fost intubate și a stat, timp de câteva zile, la Terapie Intensivă. Ulterior, a făcut câteva declarații despre perioada terifiantă prin care a trecut, spunând că a fost în comă și că acela a fost momentul în care a vorbit cu Dumnezeu.

Problemele de sănătate ale celebrei artiste au fost extrem de serioase și a fost la doar un pas de moarte. Madonna a precizat că, în momentul în care a intrat în comă, se confrunta cu o insuficiență pulmonară și cu insuficiență renală.

În timpul unui concert susținut recent, Madonna a vorbit deschis despre perioada critică pe care a traversat-o. Aceasta a mărturisit că a stat de vorbă cu Dumnezeu și i-a spus că nu vrea să moară, acela fiind și momentul în care și-a revenit.

„Sunt destul de sigură că acela a fost Dumnezeu, care mi-a spus: «Vrei să vii? Vrei să vii cu mine?»”. Conform presei de peste ocean, Madonna i-a spus că nu și, imediat, s-a trezit din comă.

Nu doar zilele petrecute în spital au fost grele, ci și perioada de recuperare. Madonna a recunoscut că, multă vreme, nu a avut energia și nu a știut cât va dura până în momentul în care va fi, din nou ea.

„Era atât de greu pentru mine să merg din casă și până în curtea din spate, ca să stau la soare. Știu că pare o nebunie, dar a fost dificil. Copiii mei sunt cei care m-au ajutat, cu adevărat, să mă descurc. Au muncit foarte mult”, a mai spus Madonna.


Sursa foto: Getty Images