Madonna, în public îmbrăcată ca în dormitor! La 64 de ani, nu e o... pensionară obișnuită


La 64 de ani, Madonna nu este o… pensionară obișnuită :) Diva muzicii pop dorește să își mențină statutul de sex simbol cu orice preț, chiar dacă asta include și apariții controversate în public.

Tag-uri: #Madonna

Cântăreața și-a făcut apariția la un eveniment, care sărbătorea 30 de ani de la lansarea cărții ei “Sex”, într-un outfit incendiar. Practic în ton cu evenimentul :) Într-o formă fizică excepțională, Madonna a venit practic doar într-un corset și un sacou St. Laurent, în valoare de aproape 3000 de euro.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Diva muzicii pop și-a completat look-ul cu un dres plasa, pantofi cu toc și o geantă neagră. Cu părul prins în codițe împletite, Madonna refuză să își arate vârsta reală.

Cu chipul lipsit de riduri, ca rezultat al multiplelor intervenții estetice, Madonna uimește cu aspectul său neobișnuit pentru o femeie trecută de 60 de ani. De curând însă fanii au putut vedea cum arată cu adevărat chipul artistei, într-un video postat pe TikTok.

Recent, Madonna a fost ridiculizată pentru postările ei de rapperul 50 Cent, care a numit-o “bunică”. “Ca o virgină la 64 de ani”, a mai spus rapperul despre Madonna. 

  • Madonna, în public îmbrăcată ca în dormitor! La 64 de ani, nu e o... pensionară obișnuită

related posts

Modifică setările cookies