Cum arată Madonna la 65 de ani, fără filtre. Imaginea care a făcut înconjurul internetului


Madonna așa cum nu ați văzut-o niciodată, mai naturală ca oricând, fără filtre. Iată cum a apărut artista la petrecerea de ziua ei.


Madonna a împlinit frumoasă vârstă de 65 de ani, astfel a organizat o petrecere de pomină, după ce în urmă cu o lună a fost internată la Terapie Intensivă, în urma unei infecții bacteriene, regina muzicii pop pare că și-a revenit aproape complet.

Fanii Madonnei au avut ocazia să vadă, miercuri, 16 august, o serie de poze cu regina pop fără filtre, pe care buna ei prietenă Maha Dakhil le-a postat cu ocazia zilei de naștere a artistei.

Internauții au fost bucuroși să o vadă pe vedetă în splendoarea ei, fără filtrele de înfrumusețare, ba chiar au remarcat acest detaliu.

„Frumoasă poza fără filtru”, i-a scris un internaut, pe Instagram.

În urmă cu o lună, Madonna a fost găsită leșinată în apartamentul său și transportată de urgență la spital. La acel moment, toată lumea credea că artista nu va mai scăpa cu viață, după ce medicii au decis să o intubeze.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.

În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, a anunţat impresarul său, Guy Oseary.

Sursă foto: Instagram 

  • Cum arată Madonna la 65 de ani, fără filtre. Imaginea care a făcut înconjurul internetului

related posts

Modifică setările cookies