Madonna s-a cuplat cu un boxer în vârstă de 29 de ani. Cine e și cum arată Josh Popper


Madonna (64 de ani) n-a stat prea mult singură după despărțirea de Andrew Darnell, tânărul de 23 de ani cu care s-a iubit timp de cinci luni, și acum are un nou “toyboy”.


Îl cheamă Josh Popper, are doar 29 de ani și este tot un pachet de mușchi. Daily Mail scrie că Madonna se iubește cu tânărul care e antrenor de box și chiar îl antrenează pe unul dintre băieții „Reginii Muzicii Pop”. 

Americanul are propria sală de sport în New York și recent a postat câteva fotografii pe Instagram alături de artistă. 

“Vreau să le mulțumesc antrenorilor mei, echipei mele și familiei mele de la Bredwinners pentru că m-au împins să fiu cel mai bun și în interior și în afara ringului. Am niște oameni buni lângă mine”, a scris tânărul în dreptul imaginilor în care apare alături de Madonna și câțiva colegi lângă ringul de box. 

Josh nu dă doar cu pumnul, ci cochetează și cu actoria. Tânărul a jucat într-un episod din serialul „Summer House”, potrivit sursei menționate mai sus. 

Puștiul relativ necunoscut din Jersey a vândut asigurări de viață înainte de a deschide Bredwinners în districtul Flatiron din Manhattan, în urmă cu aproape trei ani. 

El a fost cândva un jucător de linie defensivă promițător pentru Rowan University din Glassboro, New Jersey, pe care a absolvit-o în 2015. Ulterior, el a încercat să se înscrie la două echipe din NFL, dar nu a reușit să fie selecționat. 

Potrivit unei surse, Josh Popper l-a învățat și pe unul dintre cei șase copii ai divei să boxeze.

Nici Popper și nici Madonna nu au vorbit în public despre idila lor, însă amândoi au postat pe rețelele de socializare fotografii în care apar împreună. 

Când a fost abordat de jurnaliștii de la DailyMail, Popper a refuzat să confirme sau să infirme relația cu Madonna, care este cu 35 de ani mai în vârstă decât el.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Madonna s-a cuplat cu un boxer în vârstă de 29 de ani. Cine e și cum arată Josh Popper

related posts

Modifică setările cookies