Madonna, dezvăluiri despre sexualitatea ei, la 64 de ani. Reacțiile fanilor: ”Sunt martor la istorie!”


Cântăreața în vârstă de 64 de ani, pe numele ei real Madonna Louise Ciccone, a apărut recent într-un videoclip pe TikTok care sugerează clar faptul că aceasta este gay. 

Tag-uri: #Madonna #gay

După ani de speculații, Madonna a postat acum pe celebra platforma TikTok un videoclip care vorbește de la sine despre sexualitatea ei. 

De-a lungul timpului, cântăreața a mai apărut pe scena în diverse momente noncomformiste care sugerau faptul că aceasta ar fi bisexuală, așa cum a fost și sărutul cu Britney Spears din 2003, în cadrul Premiilor MTV Video Music. 

@roccicone MAD????NNA//If I Miss,I’m Gay! ???????? #madonna #madonnaontiktok #madonnaforever #madonnaciccone #madonnafans #madonnamovement #madonnadaily #madonnaqueenofpop #madonnafun #madonnaqueen #madonnaicon ♬ original sound - nudy georges

În recenta sa postare, Madonna ține în mână o pereche roz aprins de lenjerie intimă și spune că, dacă va rata aruncarea ei, atunci este 'gay'. În următoarea imagine, se vede cum Madonna a ratat de fapt aruncarea lenjeriei în coșul de gunoi amplasat în spectaculoasa baie a artisei. 

Cântăreața nu a adăugat niciun fel de context care să explice aceată postare, așa că fanii și internauții au început numaidecât să își expună părerile:

"Sunt martor la istorie".

"Madonna tocmai a recunoscut că e gay? Și eu sunt martor la asta în timp real?".

Alți comentatori s-au concentrat pe aspectul fizic al Madonnei, care s-a schimbat în mod radical: sprâncenele ei din clip sunt vopsite în blond, iar părul este de culoare roz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Internauții au comparat-o pe aceasta cu cântărețul Marilyn Manson, observând asemănări mari de aspect între cei doi artiști consacrați. 

Unul dintre fani a comentat: "Ce naiba se întâmplă aici, oameni frumoși? Marilyn Manson?"

"Arată ca Marilyn Manson", a menționat o altă persoană.

Cântăreața nu a răspuns la niciunul dintre comentarii. 

În luna aprilie, ea și iubitul ei de 28 de ani, dansatorul Ahlamalik Williams s-au despărțit după trei ani de relație.

  • Madonna, dezvăluiri despre sexualitatea ei, la 64 de ani. Reacțiile fanilor: ”Sunt martor la istorie!”

related posts

Modifică setările cookies