Paris Hilton, nuntă de trei zile și trei nopți: invitații au pierdut șirul rochiilor de mireasă


Trei zile și trei nopți, exact că în poveștile cu prinți și prințese -  atât a durat nunta fabuloasă a lui Paris Hilton cu anteprenorul american Carter Reum. Festivitățile nu mai conteneau, iar la nunta propriu-zisă mireasa a stat mai mult să își schimbe ținutele decât să petreacă alături de invitați.


E greu să mai ții minte numărul rochiilor pe care Paris Hilton le-a purtat în cele trei zile de petreceri nebune, în condițiile în care a îmbrăcat 4 (PATRU!) rochii “de mireasă” numai în prima zi :) Ce-i drept, rochia în care a spus “da”, creată de Oscar de la Renta, a fost spectaculoasă.

Sursa foto: INSTAGRAM/PARIS HILTON

Vedeta a spus că s-a inspirat de la Grace Kelly, dorindu-și să fie întruchiparea eleganței în ziua cea mare. “Ziua nunții mele a fost magie pură. A fost tot ce mi-am închipuit”, a spus Paris Hilton pentru Vogue.

 

Însă parada rochiilor a continuat – pentru a se mișca mai bine pe ringul de dans, Paris s-a schimbat într-o altă rochie Oscar de la Renta, dar mai scurtă. La un moment dat, invitații le-au pierdut șirul…

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

 

De la nuntă nu putea lispi nici prietena Kim Kardashian, care a atras toate privirile într-o rochie neagră, sexy, create de Rick Owens.

Și, când poate ai fi crezut că petrecerile s-au terminat, Paris și soțul ei au mai organizat una, tip carnaval. Aici vedeta s-a dat în spectacol într-o excentrică rochie roz.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS!

  • Paris Hilton, nuntă de trei zile și trei nopți: invitații au pierdut șirul rochiilor de mireasă

related posts

Modifică setările cookies