Lora, certată de fani după ce s-a filmat dansând senzual în costum de baie: "Sunt alte site-uri pentru astfel de postări"


Vacanța nesfârșită a Lorei în Bali este o încântare pentru fani, care se bucură de imagini incendiare cu artista, în diverse locații exotice. 


De data asta însă, vedeta s-a filmat dansând senzual chiar în camera de hotel, dar și ea cu o priveliște spectaculoasă. Fanii însă nu au mai băgat în seama peisajul, ci s-au concentrat pe formele perfecte ale Lorei. O singură problemă: dansul a fost fără muzică. Problema a explicat-o chiar Lora:

“Se pare că Europa a rămas fără multă muzică pe Insta din cauza că nu au plătit drepturi artiștilor și caselor de discuri. Se pare că multe din reels-urile postate și înainte de chestia asta nu mai au muzică disponibilă. Până se remediază problema, dansurile vor fi în liniște”, a scris Lora pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Însă fanii nu au fost prea deranjați de acest aspect: “Au scos sunetul de la clip, dar tot superbă ești!”

Ai omorât jumate din România cu dansul ăsta”, a mai spus un fan.

Însă nu toată lumea a apreciat mișcările senzuale ale artistei, în costum de baie.

“În ultimul timp te filmezi numai ca să ți arați fundul? Când nu mai aveți nimic de spus trebuie să atrageți cumva atenția, nu?”

“Ce a ajuns Instagramul, zici că e Onlyfans”.

“Ați mai lansat și vreo melodie? Că sunt alte site-uri pentru astfel de postări…”

  • Lora, certată de fani după ce s-a filmat dansând senzual în costum de baie: Sunt alte site-uri pentru astfel de postări

related posts

Modifică setările cookies