Lora, definiția senzualității în costum de baie. Cum s-a pozat artista în vacanță


De câteva săptămâni, Lora se bucură de o binemeritată vacanță în Bali. Artista își încântă cei peste 1,3 milioane de urmăritori cu fotografii și filmulețe în ipostaze super sexy.


Lora (40 de ani) este mândră de silueta ei, iar instantaneele realizate de iubitul ei, Ionuț Ghenu, i-au cucerit pe fani. Aceștia i-au admirat formele sexy și chiar au comparat-o cu Jennifer Lopez. 

Lora face parada costumelor de baie în Bali, iar fotografiile ei adună zeci de mii de like-uri. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Fie că se filmează în piscină, în camera de hotel sau pe plajă, Lora stârnește reacții aprinse pe contul de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

„J Lo a noastră! Ește tare de tot!”, „Romantică și sexy”, „Frumoasă mai ești!”, „Ești perfectă!”, „Eu nu înțeleg ce mănânci de ești așa frumoasă!”, „La cum arăți, cred că te hrănești numai cu nuci de cocos!”, „Ce mult semeni cu Jennifer Lopez!”, “Auu, moldovencele astea!”, “Ce posterior ai! Top 3 în România”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Artista a primit și câteva critici, unii dintre internauții fiind de părere că arată prea mult pe rețelele de socializare. “Păcat! O fată așa frumoasă... Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată”, “Mă enervează când pozezi în femeia fatală la anii tăi. Ești arogantă! Bagă-ți mințile în cap că nu mai ai 20 de ani!”, “Ești mult mai frumoasă îmbrăcată! Aici ești provocatoare și nu dai bine. Părerea unui om sincer, care chiar te apreciază”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul Lorei de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Fotografii: Instagram

 

 

  • Lora, definiția senzualității în costum de baie. Cum s-a pozat artista în vacanță

related posts

Modifică setările cookies