Lora, fermecătoare în costum de baie. Primele imagini din Bali i-au cucerit pe fani


Vedetele din România au plecat în țările calde după sărbători, iar Lora nu face excepție :) Artista a revenit în Bali, acolo de unde își încântă fanii cu imagini seducătoare.

Tag-uri: #Lora #Bali

“Ești o zeiță într-un loc magic”, i-au spus fanii când au văzut primele imagini postate din Bali. Lora s-a lăsat fotografiată în costum de baie la piscină, iar fanii s-au grăbit să îi facă o mulțime de complimente. “Oau, ești atât de frumoasă!”,  “Ești superbă”, i-au spus admiratorii.

Cântăreața nu a dezvăluit deocamdată prea multe din vacanța din Bali, însă cu siguranță își va ține admiratorii la curent cu escapada sa exotică.

În ultimii ani, Lora s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar după mai multe investigații a aflat că intoleranța la gluten este cea care i le-a cauzat.

„Vreau să încep să merg la sală. Mi-am făcut abonament într-un sfârșit, că să mă motiveze. Că atunci când le primești cadou parcă nu prea îți vine, că sunt cadou, dar când dai banii pe abonamente te motivează altfel. Sfat! Deci, nu primiți abonament la sală cadou că nu vă duceți. În rest mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram „capitonată” că să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram „capitonată”, nu era grăsime, era așa „pufoasă”. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu”, a povestit Lora pentru EGO.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

„Se poate și fără gluten, dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că practic acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe. Eu am început să mănânc fructe, ceea ce înainte nu făceam. Beau apă, nu mai beau sucuri, nu beau prostii. Brânzeturile pot avea urme de gluten, dar nu am probleme de genul acesta. Cică sunt și anumite condimente, anumite medicamente care pot avea în compoziție gluten și atunci încerc să fiu atentă. Spun la orice restaurant unde mă duc să aibă grijă că am problema asta. Dacă nu sunt atentă, mă umflu”, a mai spus Lora.

  • Lora, fermecătoare în costum de baie. Primele imagini din Bali i-au cucerit pe fani

related posts

Modifică setările cookies