Lora, în rol de gospodină sexy în cel mai nou videoclip: „Te aștept goală pe masă!”


Lora a lansat videoclipul piesei „Goală”, care a adunat în doar două zile peste 350.000 de vizualizări. Artista apare în rol de gospodină sexy: calcă, gătește și face curățenie în curtea casei.


Cine nu și-ar dori acasă o gospodină ca Lora? Fanii artistei au fost impresionați de ipostazele în care apare blondina în cel mai recent videoclip.

„Oare tu știi, oare tu știi / Că ai fata cea mai frumoasă?  Eu te aștept cu masa goală / Dar te-aștept goală pe masă”, cântă de zor Lora în clipul piesei „Goală”.

Fie că mătură frunzele din curte, calcă o cămașă de-un alb imaculat sau gătește pui cu mirodenii la cuptor, vedeta emană sex-appeal prin toți porii.

Vezi mai jos clipul piesei „Goală”

„Ideea clipului este a femeii îndrăgostite, care încearcă să fie gospodină dar nu prea îi iese.. și atunci se consolează cu faptul că e frumoasă și iubitul ei va trebui să se mulțumească cu asta. Ea măcar a încercat. Este o idee pe care am avut-o din dorința de a avea un clip dulce și amuzant, iar Cristi Roman a completat de minune acest lucru și l-a pus în scenă superb. Mulțumesc întregii echipe pentru această amintire superbă!”, a declarat Lora despre videoclip, potrivit Click!.

Lora are peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. „Superbă melodia și superbă tu!”, „Super piesă! Felicitări!”, „Cât de frumoasă ești!”, „Genială!”, „Ce voce frumoasă! Felicitări, Lora!”, „Doamne, ce clip și ce piesă! Ești top!”, „Minunată!”, „Lora, mai bine goală pe masă decât cu masa goală! Felicitări!”, „O să rupă Lora cu piesa asta!”, i-au scris fanii.

Fotografii: Instagram/ capturi Youtube

 

  • Lora, în rol de gospodină sexy în cel mai nou videoclip: „Te aștept goală pe masă!”

related posts

Modifică setările cookies