Lora, mesaj sfâșietor pe Facebook: "Lacrimile nu-mi vor alina durerea."


Lora a trecut prin această perioadă cu zâmbetul pe buze, a fost în Bali, s-a relaxat, dar nu i-a fost deloc ușor. De 5 luni stă departe de casă și abia azi va reveni în țară.


Deși este extrem de bucuroasă de întoarcerea acasă, Lora a postat pe pagina de Facebook un mesaj care nu i-a produs deloc bucurie în suflet. Bărbatul care i-a descoperit talentul muzical și a îndrumat-o să-și urmeze visul a decedat.

Artista a postat un mesaj cutremurător pe contul ei de Facebook, în care a povestit cum a decurs prima întâlnire cu omul care i-a a descoperit talentul!

Aveam 7 ani și era prima zi de școală. Stăteam timidă în bancă, parcă ascunsă după buchetul imens de trandafiri pentru doamna învățătoare Pavel Alma. La un moment dat a intrat în clasă el. Cu o atitudine și o voce impunătoare a anunțat că urmează o testare rapidă a talentului muzical. Până a ajuns la banca mea mă făcusem și mai mică, de rușine. Văzusem la ceilalți ce trebuia să fac. Prima dată să repet cu exactitate bătăile lui cu pixul în bancă, apoi să reproduc un „la, la, laaa, la, la”.

Palmele îmi erau umede, ochii la fel, îmi țiuiau urechile și aș fi vrut să mă evapor, numai să nu mă vadă. M-a văzut. S-a uitat în ochii mei câteva secunde, care au părut minute, cu o expresie severă dar cumva zâmbitoare. Exact ca în poza asta. Și am bătut..și am cântat..și de atunci am fost solistă în corul școlii nr. 7 din Galați. Eram eu și fetele de gimnaziu. Au urmat concursuri, grupuri de fete, albume de colinde..e l a convins-o pe mama să mă lase să cânt. Chiar a certat-o. A fost cel mai bun.. strict, dur, când era vorba de muzică și cel mai amuzant când era vorba de distracție.

Mulțumesc domnule profesor Cristian Arginteanu! Mulțumesc pentru primele tabere de muzică de la Năvodari, pentru încredere, pentru strictețe, pentru că nu m-ați lăsat să mă abat de la drumul meu la care dumneavoastră ați construit baza. Lacrimile nu-mi vor alina durerea și regretele, când promisiunea de a vă vizita.. a rămas încălcată. Adio domnule profesor. Nu vă voi uita niciodată. Condoleanțe familiei, școlii generale nr. 7 Galați, tuturor celor care l-au iubit și pe care i-a îndrumat”, a scris aritsta în postare.

Artista care se afla cu Ionuț Ghenu în vacanță în Bali atunci când a început pandemia, și-a anunțat fanii că va reveni astăzi în țară după 5 luni departe de casă. 

Aveam 7 ani și era prima zi de școală. Stăteam timidă în bancă, parcă ascunsă după buchetul imens de trandafiri pentru...

Posted by Lora on Saturday, July 18, 2020

Sursă foto: Facebook/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies