Lora s-a filmat dansând provocator în cadă. Reacția fanilor: „Ești fenomenală! Rar așa femeie!”


Lora a aprins imaginația fanilor cu cel mai recent clip postat pe rețelele de socializare. Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce dansa senzual în cadă.

Tag-uri: #Lora

Artista a testat reacțiile fanilor la cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, Lora s-a filmat în timp ce intra în cadă și se mișca senzual pe ritmurile muzicii.

Fanii au fost încântați și i-au făcut sute de complimente:

“Perfecțiune!”

“Ești fenomenală! Rar așa femei!”

“Nu înțeleg cum ești atât de minunată, niciodată vulgară, indiferent de postare, mereu ai un aer angelic”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Posesoarea unei siluete de invidiat, Lora are una dintre cele mai sexy garderobe din showbizul intern. Ținutele vedetei îi pun perfect corpul suplu în valoare.

Deși până anul trecut, vedeta era bucuroasă că poate mânca orice, o intoleranța la gluten i-a dat dieta peste cap.

În ultimii ani, Lora s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar după mai multe investigațîi a aflat că intoleranța la gluten este cea care i le-a cauzat.

“Mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram „capitonată” că să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram „capitonată”, nu era grăsime, era așa „pufoasă”. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu”, a povestit Lora pentru EGO.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

„Se poate și fără gluten, dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că practic acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe. Eu am început să mănânc fructe, ceea ce înainte nu făceam. Beau apă, nu mai beau sucuri, nu beau prostii. Brânzeturile pot avea urme de gluten, dar nu am probleme de genul acesta. Cică sunt și anumite condimente, anumite medicamente care pot avea în compoziție gluten și atunci încerc să fiu atentă. Spun la orice restaurant unde mă duc să aibă grijă că am problema asta. Dacă nu sunt atentă, mă umflu”, a mai spus Lora.

  • Lora s-a filmat dansând provocator în cadă. Reacția fanilor: „Ești fenomenală! Rar așa femeie!”

related posts

Modifică setările cookies