Mașina Anei Baniciu, spartă de hoți! Ce s-a întâmplat?


Ana Baniciu a avut, recent, un concert în Timișoara. 


În timp ce se afla pe scenă, la un concert din Timișoara, mașina Anei Baniciu a fost spartă. Pe rețelele de socializare, citată de CanCan, vedeta a povestit:

”Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin. Am sunat la 112 și a venit poliția.

În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare”, povestea Ana Baniciu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp."

"O să las poliția să își facă treaba, nu au găsit nimic de valoare. Au furat geanta de pomană, geanta în sine era de valoare. Era o geantă piperată, cred că cea mai piperată din garderoba mea. Am primit-o de la Edy și avea o chestie sentimentală. Important este că noi suntem bine și că nu se întâmplă nimic. Nu sunt atât de atașată de lucrurile materiale, chiar mi-am tatuat asta pe piele. Bani cash nu au găsit, poate asta au vrut să găsească, dar nu au găsit deloc. Nu aveam chiar niciun ban. Le doresc să la cadă mâinile."

FOTO: ANA BANCIU INSTAGRAM / ANA BANICIU FACEBOOK

Vezi și:

  • Mașina Anei Baniciu, spartă de hoți! Ce s-a întâmplat?

related posts

Modifică setările cookies