Miley Cyrus, accident vestimentar la concertul de Anul Nou! Artista a rămas în sânii goi pe scenă


Miley Cyrus a încheiat anul pe scenă și a oferit fără voia ei un moment care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. 


Artista a rămas în sânii goi pe scenă, după ce topul minuscul pe care-l purta s-a desprins în timpul unui concert de Anul Nou.

Miley Cyrus  (29 de ani) a schimbat mai multe ținute spectaculoase pentru concertul de la Miami, printre care și o fustă mini, strălucitoare, la care a asortat un top sexy cu spatele gol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

La un moment dat, în timp ce cânta melodia „Party in USA”, topul s-a desprins, iar Miley l-a prins în ultima secundă. Artista s-a întors cu spatele la public și a aruncat topul pe scenă, rămânând topless.

Ea a îmbrăcat rapid un sacou roșu, pe care l-a primit din culise și a trecut peste momentul stânjenitor cu zâmbetul pe buze. 

“Cu siguranță toată lumea se uită acum la mine… Oricum sunt cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a glumit Miley.

@mileycyruseu This is the most miley thing ever ???? #mileycyrus #fyp #viral #foryourpage ♬ original sound - Miley

Clipul cu accidentul vestimentar s-a viralizat rapid pe TikTok și Instagram, unde a adunat milioane de vizualizări. 

Miley Cyrus a fost gazda evenimentului Miley’s New Year’s Eve Party și a cântat alături de mai multe vedete pe scenă. Vedeta a oferit un moment emoționant alături de sora ei mai mică, Noah Cyrus. Cele două au cântat melodia “Jolene”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cel mai vizitat loc de români - Revelion 2022

  • Miley Cyrus, accident vestimentar la concertul de Anul Nou! Artista a rămas în sânii goi pe scenă

related posts

Modifică setările cookies