Misha a încins Instagramul cu o apariție super sexy. Cântăreața a pozat topless, iar fanii au fost cuceriți: ”Ești bombă!”


Misha nu încetează să-și surprindă urmăritorii de pe Instagram cu tot felul de ținute îndrăznețe. Fosta soție a lui Connect-R este recunoscută pentru aparițiile senzuale. 


De data aceasta, Misha (29 de ani) a postat o serie de imagini de la o ședință foto incendiară. Într-o fotografie, cântăreața apare topless, acoperindu-și sânii cu mâinile, purtând o geacă de piele cu țepi. Fanii au reacționat imediat cu zeci de comentarii de apreciere: ”Ești magnific de frumoasă!”, ”Bombă”, ”Mă omori femeie!”. 

Într-o altă fotografie, realizată de Ciprian Strugariu, Misha poartă un tricou decupat pe mijloc lăsându-și la vedere sânii și abdomenul tonifiat. ”Ce bombă ești”, ”Ai rupt”, ”Arăți superb esti o persoană fermecătoare și senzuală, ”Bunăciune”, i-au scris fanii. 

 

Sursă foto: Instagram/ misha.is.me

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”


 

  • Misha a încins Instagramul cu o apariție super sexy. Cântăreața a pozat topless, iar fanii au fost cuceriți: ”Ești bombă!”

related posts

Modifică setările cookies