În ce relații au rămas Connect-R și Misha, la trei ani de la divorț


Connect-R a oferit recent un interviu în care a răspuns la mai multe întrebări legate de viața personală. Artistul a clarificat în ce relații a rămas cu Misha, fosta soție și mama fetiței sale.


Cei doi au divorțat în anul 2018 și nu au făcut public niciodată motivul separării. Artisul a declarat pentru Viva că în prezent cei doi sunt buni prieteni, își dau sfaturi și chiar se înțeleg mai bine decât atunci când formau un cuplu. 

”Comunicarea este foarte importantă. Dacă ești un om sincer și îți cunoști defectele, totul devine ușor. Foarte multe persoane și-au spălat rufele în public. Eu asta vorbeam și cu ea, timpul trece, iar declarațiile rămân peste ani și e urât să le vadă copiii. Noi am evoluat foarte mult împreună, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat împreună este că, indiferent dacă ești într-o relație sau închei o relație, este vorba despre tine și doar despre tine. Tu trebuie să analizezi, să tragi concluzii unde și de ce ai greșit sau cum ai fost în relația cu celălalt”, a declarat Connect-R, potrivit sursei menționate mai sus. 

Întrebat dacă lucrurile pe plan sentimental sunt total încheiate pentru ei, Connect-R a oferit un răspuns care a lăsat loc de interpretări: “merg pe principiul niciodată să nu spui niciodată, dar am învățat să nu mai am așteptări”.

Mihaela Mihalache, alias Misha, după numele său de scenă, s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în toamna lui 2014 și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu. Nașii lor au fost Pepe și Raluca Pastramă. În ianuarie 2014, Misha a născut o fetiță, pe care au botezat-o Maya.

Fotografii: Instagram Connect-R

Vezi și VIDEO: Paprikaș cu pui și balmoș

 

  • În ce relații au rămas Connect-R și Misha, la trei ani de la divorț

related posts

Modifică setările cookies