Connect-R, schimbare radicală de look. Fanii: „Nu ești normal!”


Connect-R și-a uimit fanii atunci când a apărut pe TikTok fără barbă! Mai mult decât atât, celebrul cântăreț și-a purtat părul într-un mod diferit, iar urmăritorii săi au spus că seamănă izbitor cu Dan Bălan!


Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România! Acesta are o comunitate numeroasă, care îl susține și îl încurajează indiferent de alegerile pe care acesta le face. Recent, și-a uimit fanii când a apărut pe TikTok fără barbă și cu părul aranjat diferit față de cum i-a obișnuit pe internauți.

@connectr2021 #jimcarey ♬ Original Sound - Unknown

La scurt timp după postarea videoclipului, comentariile au început să curgă. Internauții au spus că seamănă izbitor cu Dan Bălan, deși intenția lui Connect-R a fost de a arăta precum actorul Jim Carrey.

”Parcă ești Dan Bălan aici / Nu ești normal / Mamă, mamă /Alt om, te-am recunoscut după cercel/Ce simpatic ești om bun, parcă nu ești tu!/Nu cred ca esti tu Relule ,super tare !!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor la postarea artistului.

Connect-R locuiește în aceeași casă cu Misha, deși oficial sunt despărțiți

Connect-R a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu mama fiicei sale. Deși cei doi s-au despărțit oficial, au continuat să locuiască sub același acoperiș. Artistul spune că se înțelege foarte bine cu Misha. 

„Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a spus el într-un podcast. 

Sursă foto: TikTok/Connect-R, Facebook/Connect-R 

  • Connect-R, schimbare radicală de look. Fanii: „Nu ești normal!”

related posts

Modifică setările cookies